WINKELINRICHTING

VAN KLEDINGREK TOT PASKAMER

Winkelinrichting van FlexiWall

Bij Flexiwall geloven we dat een winkelinrichting niet bindend en duur hoeft te zijn. Met het unieke kartonnen systeem van Flexiwall bouwt u snel een eenvoudig een compleet winkelinterieur om snel een tijdelijke winkel op te zetten. Deze tijdelijke winkels of zogenaamde pop-up-shops kunnen compleet worden ingericht met het Flexiwall systeem.

Van kledingrekken en tafels tot complete paskamers en een toonbank. Ook kunt u met het Flexiwall wandsysteem scheidingswanden maken in een grote ruimte om aparte winkels te creëren.

Het flexibele Flexiwall systeem bestaat uit kartonnen kokers, honingraatkartonnen platen en koppelblokken van een lichtgewicht en zeer milieuvriendelijk materiaal. Met de talloze koppelmogelijkheden blijft u flexibel en kunt u snel inspringen op veranderingen in de markt.

 Maatwerk

Om uw winkel te uitstraling te geven die bij uw bedrijf past kunt u het Flexiwall systeem helemaal naar wens aankleden. U kunt de panelen en de kokers laten coaten in een kleur of voorzien van een full color stickerfolie met drukwerk naar keuze. Ook bieden wij een statische folie die makkelijk uit te wisselen is zonder de panelen te beschadigen.

Daarnaast bieden wij verschillende ophangsystemen aan voor onze wanden.

Duurzame winkelinrichting

Alle gebruikte materialen van Flexiwall zijn FSC gecertificeerd en 100% recyclebaar. Goed voor de uitstraling van uw winkel maar vooral goed voor het milieu. Het overgrote deel van de Flexiwall producten kan gewoon bij het oud papier en daarmee opnieuw worden gebruikt voor de productie van duurzaam papier en karton. Vanwege de hoge kwaliteit van de scheidingswanden kunt u deze met gemak meerdere keren gebruiken.

Bovendien bestaat het grootste deel van het materiaal van Fexiwall uit gerecycled materiaal.

Service

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Flexiwall systeem voor uw (tijdelijke) winkel? Neem dan een kijkje in de retail brochure op deze website of neem vrijblijvend contact op met een van onze experts. Zij adviseren u graag en kunnen u altijd een passend aanbod doen.