WINKELINRICHTING

VAN KLEDINGREK TOT PASKAMER

Winkelinrichting van FlexiWall

Bij Flexiwall geloven we dat een winkelinrichting niet bindend en duur hoeft te zijn. Met het unieke kartonnen systeem van Flexiwall bouwt u snel een eenvoudig een compleet winkelinterieur om snel een tijdelijke winkel op te zetten. Deze tijdelijke winkels of zogenaamde pop-up-shops kunnen compleet worden ingericht met het Flexiwall systeem.

Van kledingrekken en tafels tot complete paskamers en een toonbank. Ook kunt u met het Flexiwall wandsysteem scheidingswanden maken in een grote ruimte om aparte winkels te creëren.

Het flexibele Flexiwall systeem bestaat uit kartonnen kokers, honingraatkartonnen panelen en koppelblokken van een lichtgewicht en zeer milieuvriendelijk materiaal. Met de talloze koppelmogelijkheden blijft u flexibel en kunt u snel inspringen op veranderingen in de markt.

 Maatwerk

Om uw winkel de uitstraling te geven die bij uw bedrijf past, kunt u het Flexiwall systeem helemaal naar wens aankleden. U kunt de panelen en kokers laten coaten in een kleur of laten voorzien van een full colour drukwerk naar keuze. Daarnaast kunt u de panelen laten voorzien van een magneetfolie in combinatie met drukwerk op ferrofolie of laten afwerken met een mooie glossy folie. 

Daarnaast bieden wij verschillende ophangsystemen aan voor onze wanden.

Duurzame winkelinrichting

Alle gebruikte materialen van Flexiwall zijn FSC® gecertificeerd en 100% recyclebaar. Goed voor de uitstraling van uw winkel maar met name goed voor het milieu. De meerderheid van de Flexiwall producten kan gewoon bij het oud papier en daarmee opnieuw worden gebruikt voor de productie van duurzaam papier en karton. U kunt de scheidingswanden echter ook probleemloos meerdere keren gebruiken. 

Service

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Flexiwall systeem voor uw (tijdelijke) winkel? Informeer dan naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Zij adviseren u graag en kunnen u altijd een passend aanbod doen.