WAT IS FLEXIWALL

DE VRIJSTAANDE MODULAIRE SCHEIDINGSWANDEN VAN FLEXIWALL BOUW JE SNEL EN EENVOUDIG OP.

50% MINDER KOSTEN, 100% MEER FLEXIBILITEIT

Flexiwall is ontstaan uit de gedachte dat het inrichten van een ruimte geen bindende en kostbare investering hoeft te zijn. Door het ontwikkelen van een systeem met onzichtbare, gepatenteerde koppelingen en het uitgangspunt dat het simpel van opzet moet zijn is na een jarenlang proces Flexiwall ontstaan.

Op bovenstaande foto’s ziet u enkele geschakelde Flexiwall opstellingen welke simpel en snel in elkaar geklikt is. In slechts 10 minuten heeft u een Flexiwall van formaat staan. Van een enkele wand met één paneel, tot 100 strekkende meters Flexiwall, vrijwel alles is mogelijk. Bovendien is het Flexiwall systeem extreem stabiel, enorm sterk en 100% recyclebaar.

Werkwijze:

1.  Klik het paneel eenvoudig in de koker.

2. Klik aan de andere zijde de koker op het paneel.

Herhaal deze stappen simpelweg om de Flexiwall (scheidings)wanden zelfstandig en op elk moment te uit te breiden of in te korten. U kunt ook eenvoudig de hoek om met uw wandopstelling door middel van de variabel gefreesde Flexiwall kokers.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die ons systeem te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.