WAT IS FLEXIWALL

DE VRIJSTAANDE MODULAIRE SCHEIDINGSWANDEN VAN FLEXIWALL BOUW JE SNEL EN EENVOUDIG OP.

50% MINDER KOSTEN, 100% MEER FLEXIBILITEIT

Flexiwall is ontstaan uit de gedachte dat het inrichten van een ruimte geen bindende en kostbare investering hoeft te zijn. Door het ontwikkelen van een systeem met onzichtbare, gepatenteerde koppelingen en het uitgangspunt dat het simpel van opzet moet zijn is na een jarenlang proces Flexiwall geboren.

Bovenstaand ziet u een geschakelde Flexiwall opstelling welke simpel en snel in elkaar geklikt is, in slechts 10 minuten heeft u een Flexiwall van formaat staan. Van één enkele wand met 1 paneel, tot 100 strekkende meter Flexiwall, niets is te gek. Bovendien is het Flexiwall systeem extreem stabiel, supersterk en 100% recyclebaar.

1.  Klik het paneel eenvoudig in de koker.

2. Klik aan de andere zijde de koker op het paneel.

Herhaal deze stappen simpelweg om de Flexiwall (scheidings)wanden zelfstandig en op elk moment te verkleinen of vergroten. Ook kunt u snel de hoek om met uw wandopstelling door middel van de variabel gefreesde Flexiwall kokers. Het is nog nooit zo simpel geweest.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die ons systeem te bieden heeft en geniet van iets wat zo simpel lijkt, maar zo perfect aansluit bij de wensen van deze tijd.