Flexiwall is het wandsysteem wat u nodig heeft, precies op het moment dat u het nodig heeft.

Het wandsysteem van Flexiwall

Het wandsysteem van Flexiwall is een duurzaam en veelzijdig wandsysteem dat u voor talloze toepassingen kunt gebruiken.

Wandsystemen van Flexiwall zijn volledig modulair. Dit houdt in dat u de wand op elk gewenst moment eenvoudig kunt inkorten of verlengen, simpelweg door elementen te verwijderen of aan het wandsysteem toe te voegen. De panelen zijn van maar liefst 30 mm dik honingraatkarton gemaakt, zijn ultra lichtgewicht en dus eenvoudig te (de)monteren. Dit alles zonder gebruik van gereedschap. Daarnaast is het systeem enorm sterk en stabiel waardoor het ophangen van objecten aan de wanden tot 25 kg geen enkel probleem is.

Flexiwall+lichtgewicht+vrijstaande+scheidingswanden (1)

Vrijstaande scheidingswanden

SNEL EN ZONDER TUSSENKOMST VAN GEREEDSCHAP TE PLAATSEN

Een van de mogelijkheden van Flexiwall wandsystemen zijn de vrijstaande scheidingswanden. Hiermee kunt u een bestaande ruimte makkelijk opdelen in verschillende compartimenten.

Zo kunt u bijvoorbeeld functionele en ordelijke werkplekken creëren. De vrijstaande kantoorwanden worden simpel en zonder gereedschap opgezet en kunnen eenvoudig worden verplaatst.

Flexiwall+expositiewanden+op+maat (1)

Expositiewanden

EENVOUDIG EN BETAALBAAR EEN EXPOSITIERUIMTE OP MAAT

Met de lichtgewicht kartonnen wanden van Flexiwall kunt u eenvoudig en volledig naar eigen wens een ruimte inrichten tot galerie. De expositiewanden zijn ideaal voor (tijdelijke) tentoonstellingen, kunstexposities of beurzen. U kunt met deze wandsystemen looppaden creëren, bepaalde zichtlijnen benadrukken en een eigen karakter geven aan uw expositieruimte.

Flexiwall+standbouw+en+beurswanden (1)

Standbouw en beurswanden

SNEL EN EENVOUDIG EEN MOOIE STAND BOUWEN VOOR OP EEN BEURS

Een beursstand opgebouwd uit Flexiwall wandsystemen is snel op te zetten en zeer flexibel in te delen. U kunt geheel naar eigen inzicht de verschillende onderdelen aan elkaar koppelen om zo uw ideale beursstand te creëren. We bieden de mogelijkheid om de panelen in elke gewenste kleur te bedrukken of bijvoorbeeld uw eigen huisstijl erin te verwerken. Zo bent u verzekerd van een stand die opvalt bij uw bezoekers.

Flexiwall+presentatiewand+voor+evenementen (1)

Presentatiewanden

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Met Flexiwall presentatiewanden kunt u uw bedrijf op een professionele, duurzame en betaalbare manier presenteren op een beurs, congres of open dag. Door hoogwaardige full-colour bedrukking wordt uw informatie optimaal gepresenteerd.

Flexiwall+tijdelijke+winkelinrichting+van+karton (1)

Tijdelijke winkelinrichting

VAN KLEDINGREK TOT PASKAMER

Een winkelinrichting hoeft niet bindend of duur te zijn. Met het kartonnen Flexiwall systeem bouwt u snel een (tijdelijk) winkelinterieur. Van kledingrek tot paskamer. Het flexibele systeem van Flexiwall leent zich er uitstekend voor om de inrichting van uw winkel moeiteloos aan te passen. Dit vanwege de lichtgewicht panelen en makkelijke koppelmogelijkheden van ons systeem. Zo blijft u flexibel en kunt u snel inspringen op veranderingen in de markt.