WANDPANELEN

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Wandpanelen van FlexiWall

Flexiwall is een flexibel wandsysteem, bestaande uit kartonnen kokers, supersterke honingraat kartonnen wandpanelen en koppelblokken. Het is een volledig modulair systeem dat op elk moment kan worden ingekort of verlengd, door simpelweg een of meerdere panelen te verwijderen of aan de opstelling toe te voegen. Het flexibele gebruik van het systeem maakt de toepassingen van de kartonnen wandpanelen buitengewoon veelzijdig.

Verplaatsbare wandpanelen

De kartonnen wandpanelen zijn gemaakt van 30 mm dik honingraatkarton. Door het ultra lichtgewicht materiaal zijn de wanden eenvoudig te (de)monteren. In een handomdraai verplaatst u de wanden van A naar B. En dit alles zonder gebruik van gereedschap.

Flexiwall is speciaal ontwikkeld voor presentatiewanden, systeemwanden en scheidingswanden. De verplaatsbare wandpanelen worden toegepast in musea, voor winkelinrichtingen, exposities of voor een complete beursstand. Bouwen met Flexiwall is makkelijk en snel.

Materialen

De krachtige eigenschappen van papier en karton maken dat de wanden snel kunnen worden opgebouwd of afgebroken. Bovendien heeft het een duurzame en mooie uitstraling. De variaties in producten van papier en karton zijn eindeloos. 

Oersterk gerecycled karton en mooi papier vormen de basis van de Flexiwall producten. Naast papier en karton maken we gebruik van een gerecyclede houtsoort voor het maken van de verbindingen tussen de diverse panelen en kokers.

Om de verbinding te maken tussen paneel en koker is een gepatenteerd kliksysteem ontwikkeld. Dit kliksysteem is het enige stukje hout in de constructie dat zorgt voor een onzichtbare en muurvaste verbinding.

Het binnenwerk van de panelen wordt gevormd door een kartonnen honingraatstructuur met daaroverheen een kartonnen plaat afgewerkt met een laag glad wit papier. Hierdoor zijn onze wanden oersterk, vederlicht én eenvoudig te bedrukken.

Duurzaam

Het materiaal van de wandpanelen van Flexiwall bestaat uit gerecycled papier en karton. De kwaliteit van het systeem is dusdanig dat u de wandpanelen gerust kunt hergebruiken. Mocht u ze niet meer nodig hebben, mogen ze gewoon bij het oud papier. Dat is wel zo milieuvriendelijk.