WANDPANELEN

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Wandpanelen van FlexiWall

Flexiwall is een flexibel wandsysteem, bestaande uit kartonnen kokers, supersterke honingraat kartonnen wandpanelen en koppelblokken. Het is een volledig modulair systeem dat op elk moment is in te korten of te verlengen, simpelweg door een of meerdere panelen te verwijderen of aan de opstelling toe te voegen. Het flexibele gebruik van het systeem maakt de toepassingen van de kartonnen wandpanelen buitengewoon veelzijdig.

Verplaatsbare wandpanelen

De kartonnen wandpanelen zijn gemaakt van maar liefst 30mm dik honingraatkarton en zijn ultra lichtgewicht en dus eenvoudig te (de)monteren. In een handomdraai verplaatst u de wanden van A naar B. En dit alles zonder gebruik van gereedschap.

Flexiwall is bouwen met wandpanelen van karton. Het is speciaal ontwikkeld voor presentatiewanden, systeemwanden en scheidingswanden. De verplaatsbare wandpanelen worden toegepast in musea, voor winkelinrichtingen, exposities of voor een complete beursstand. Bouwen met Flexiwall is makkelijk en snel.

Materialen

De krachtige eigenschappen van papier en karton maken de wanden verbluffend snel op te bouwen en af te breken. Bovendien heeft het een duurzame en mooie uitstraling.

De variaties in producten van papier en karton zijn eindeloos. De robuuste kartonnen kokers en de lichtgewicht panelen vormen ook de basis van de Flexiwall tafels, kastjes en schappen. Het is een totaalconcept voor winkelinrichting en standbouw.

Oersterk gerecycled karton en mooi papier vormen de basis van de Flexiwall producten. Naast papier en karton maken we gebruik van een gerecyclede houtsoort voor het maken van de verbindingen tussen de diverse panelen en kokers.

Om de verbinding te maken tussen paneel en koker is een gepatenteerd kliksysteem ontwikkeld. Dit kliksysteem is het enige stukje hout in de constructie dat zorgt voor een onzichtbare en muurvaste verbinding.

De samenstelling van de Flexiwall kartonnen wandpanelen is bijna identiek aan de constructie van vederlichte binnendeuren. Het binnenwerk van de panelen is een kartonnen honingraatstructuur met daaroverheen aan boven en onderzijde een plaat karton om de eenheid te creëren. De deklaag is zowel aan boven-als aan de onderzijde een laag wit glad papier. Hierdoor zijn onze wanden oersterk, vederlicht én eenvoudig te bedrukken.

Duurzaam

Het materiaal van de wandpanelen van Flexiwall bestaat uit gerecycled papier en karton. De kwaliteit van het systeem is dusdanig dat u de wandpanelen gerust kunt hergebruiken. Mocht u ze niet meer nodig hebben. mogen ze gewoon bij het oud papier. Dat is wel zo milieuvriendelijk.