MOBIELE SCHEIDINGSWANDEN

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Verplaatsbare wanden van FlexiWall

Het Flexiwall systeem biedt de mogelijkheid om uw scheidingswanden eenvoudig te verplaatsen. Vanwege het lichte gewicht en het eenvoudig te (de)monteren kliksysteem zijn de Flexiwall wanden zeer flexibel. Daarnaast biedt Flexiwall speciale verrijdbare mobiele scheidingswanden.

Een mobiele scheidingswand van Flexiwall is niet alleen makkelijk van A naar B te verplaatsen maar u heeft ook de meest milieuvriendelijke scheidingswand die er op dit moment te krijgen is. De verplaatsbare wanden bestaan vrijwel volledig uit gerecycled materiaal en worden op een eco-vriendelijke manier geproduceerd. 

Toepassingen mobiele scheidingswanden

Met een verplaatsbare scheidingswand blijft u altijd flexibel. U creëert op deze manier bijvoorbeeld eenvoudig een werkplek op kantoor. Ook in een galerie of museum met wisselende collecties is het handig om met verplaatsbare wanden te werken. Op scholen wordt de mobiele scheidingswand van Flexiwall gebruikt voor presentaties of exposities van leerlingen. Alle wanden van Flexiwall kunnen door iedereen, zonder toepassing van gereedschap, worden gemonteerd.  

Flexiwall biedt alleenstaande wanden, gekoppelde wanden in alle mogelijke hoekopstellingen en complete tafels en rekken. Ook is er een speciaal ophangsysteem verkrijgbaar waarmee u objecten tot maar liefst 25 kg kunt ophangen aan de wanden.

Verrijdbare wanden

Hoewel u de scheidingswanden van Flexiwall makkelijk kunt optillen vanwege het lichte gewicht, kunt u ook kiezen voor verrijdbare wanden. Deze scheidingswanden worden dan voorzien van zwenkwielen zodat u de mobiele wand eenvoudig van A naar B kunt verplaatsen.

Systeem

Het systeem van Flexiwall bestaat uit kartonnen kokers, supersterke honingraat kartonnen panelen en koppelblokken. Het systeem is volledig modulair opgebouwd en kan op elk moment worden uitgebreid of ingekort. Zo is elke ruimte eenvoudig en snel naar uw eigen wensen in te richten tegen een betaalbare prijs.

Service

Voor een passende offerte of een uitgebreid persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen met een van onze experts. Zij staan voor u klaar en kunnen u altijd een passend aanbod doen.