STANDBOUW VOOR BEURZEN

SNEL EN ZONDER GEREEDSCHAP OP TE ZETTEN

Standbouw door FlexiWall

Het modulaire Flexiwall systeem is uitermate geschikt voor standbouw. Uw beursstand is eenvoudig en snel te (de)monteren zonder gebruik van gereedschap en kan in elke mogelijk opstelling worden toegepast. Door het lichte gewicht kan het systeem door iedereen veilig worden opgebouwd.

U kunt geheel naar eigen inzicht de verschillende onderdelen van de beurswanden aan elkaar koppelen om zo de ideale beursstand te creëren.

De kartonnen onderdelen van de Flexiwall beursstands zijn 100% recyclebaar en het is zeker ook de meest duurzame keuze voor uw beursstand. U kunt de beurswanden eenvoudig uit elkaar halen en voor uw volgende beurs hergebruiken of bij het oud papier zetten als ze niet meer actueel zijn.

Bekijk ook: EXPO BROCHURE

Eigen stijl standbouw

Flexiwall beursstands vallen op door de degelijke bouw en strakke uitstraling. Bovendien kunt u uw beurs wand voorzien van iedere RAL kleur, drukwerk naar keuze of uw huisstijl. Zo straalt uw stand precies uit wat u met uw bedrijf wilt uitstralen.

Speciale beursactie’s, aanbiedingen of andere boodschappen laat u eenvoudig op de Flexiwall wanden drukken. Zo communiceert u al met uw bezoekers en potentiële klanten middels uw beursstand.

Een beurswand van Flexiwall is niet alleen mooi en duurzaam maar ook oersterk. Ondanks het lichte gewicht is het mogelijk om objecten tot 25 kg op te hangen aan uw beurs wand.

Voordelen

We hebben de voordelen van het kiezen voor een Flexiwall beurswand of gehele beursstand voor u op een rij gezet:

Service

Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor uw beursstand, kunt u onze EXPO BROCHURE op deze website bekijken. Voor prijzen en verdere informatie kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts staan graag voor u klaar met een passend een eerlijk advies.