STANDBOUW VOOR BEURZEN

SNEL EN ZONDER GEREEDSCHAP OP TE ZETTEN

Standbouw door FlexiWall

Het modulaire Flexiwall systeem is uitermate geschikt voor standbouw. Uw beursstand is eenvoudig en snel te (de)monteren zonder gebruik van gereedschap en kan in elke mogelijke opstelling worden toegepast. Door het lichtgewicht materiaal kan iedereen het systeem veilig opbouwen.

U kunt geheel naar eigen inzicht de verschillende onderdelen van de beurswanden aan elkaar koppelen en zo de ideale beursstand creëren. De Flexiwall wanden zijn zonder twijfel de meest duurzame keuze voor uw beursstand. De kartonnen onderdelen zijn 100% recyclebaar. U kunt de beurswanden eenvoudig uit elkaar halen en voor uw volgende beurs hergebruiken of bij het oud papier zetten als ze niet meer nodig zijn.

Eigen stijl standbouw

De stands die zijn opgebouwd met Flexiwall wanden vallen op door de degelijke bouw en strakke uitstraling. Bovendien kunt u uw beurswand laten voorzien van elke gewenste RAL kleur, drukwerk naar keuze of een glossy folie. Zo kunt u speciale beursacties of andere promoties op de wanden laten drukken. Een perfect communicatiemiddel voor de beurs!

Een beurswand van Flexiwall is niet alleen mooi en duurzaam maar ook oersterk. Ondanks het lichtgewicht materiaal is het mogelijk om objecten tot 25 kg op te hangen aan uw beurswand.

Voordelen

De voordelen van de Flexiwall beurswanden op een rij:

Service

Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor uw beursstand, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij onze medewerkers. Zij staan graag voor u klaar met een passend en eerlijk advies.