PRESENTATIEWANDEN

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Presentatiewand van FlexiWall

Met Flexiwall presentatiewanden kunt u uw bedrijf op een professionele, duurzame en betaalbare manier presenteren op een congres of open dag. Maar dat is slechts een greep uit de mogelijkheden van de presentatiewanden van Flexiwall.

Een presentatiewand in uw eigen ontvangsthal of een Flexiwall scheidingswand in uw kantoor behoort ook tot de mogelijkheden.

De ultra lichtgewicht panelen zijn gemaakt van maar liefst 30 mm dik supersterk honingraat karton en zijn makkelijk te verplaatsen. Door middel van het gepatenteerde Flexiwall koppelsysteem is uw presentatiewand ook nog eens snel en eenvoudig zonder gebruik van gereedschap in elkaar te zetten.

Presentatiewand beurs

 Op een beurs wilt u een stand inrichten die niet alleen opvalt, maar ook strak en professioneel overkomt. Met een presentatiewand van Flexiwall kunt u dat eenvoudig en betaalbaar realiseren. Het systeem is volledig modulair en kan dus in elke maat worden opgebouwd.

Uw hele stand kan worden samengesteld uit het Flexiwall systeem en u kunt uw zijwanden of achterwand volledig of gedeeltelijk laten bedrukken. U kunt ook kiezen voor een losstaande presentatiewand op de beurs met uw actuele presentatie erop gedrukt.

Een van de grote voordelen van de Flexiwall presentatiewanden is dat ze 100% recyclebaar zijn.

Bedrukken presentatiewanden

Bij het bedrukken van uw presentatiewanden van Flexiwall is van alles mogelijk. U kunt kiezen uit elke bestaande RAL kleur voor een full-colour bedrukking. Maar ook een fotoprint met uw logo, artwork of presentatie behoren tot de mogelijkheden.

De Flexiwall systemen zijn ook te voorzien van whiteboardfolie of magneetfolie in combinatie bedrukte ferrofolie zodat de wanden multifunctioneel kunnen worden ingezet.

Voordelen

  • Supersterke honingraat kartonnen panelen
  • Gepatenteerd ‘klik’ systeem voor snelle (de)montage
  • Ultra lichtgewicht
  • Full-colour te bedrukken
  • Kies uw toplaag naar behoefte: glasheldere transparant folie, folie in kleur, magneetfolie in combinatie met ferrofolie en whiteboardfolie.
  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

Service

Als u meer informatie wenst over de Flexiwall presentatiewanden of u bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze experts. Zij informeren u graag en kunnen u altijd een passend aanbod doen.