PRESENTATIEWANDEN

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Presentatiewand van FlexiWall

Met Flexiwall presentatiewanden kunt u uw bedrijf op een professionele, duurzame en betaalbare manier presenteren op een congres of open dag. Maar dat is slechts een greep uit de mogelijkheden van de presentatie wanden van Flexiwall.

Een presentatiewand in uw eigen ontvangsthal of een Flexiwall scheidingswand in uw kantoor behoort ook tot de mogelijkheden.

De ultra lichtgewicht panelen zijn gemaakt van maar liefst 30mm dik supersterk honingraat karton en zijn makkelijk te verplaatsen. Door middel van het gepatenteerde Flexiwall koppelsysteem is uw presentatiewand ook nog eens snel en eenvoudig zonder gebruik van gereedschap in elkaar te zetten.

Presentatiewand beurs

 Op een beurs wilt u een stand inrichten die niet alleen opvalt, maar ook strak en professioneel overkomt. Met een presentatiewand van Flexiwall kunt u dat eenvoudig en betaalbaar realiseren. Het systeem is volledig modulair en kan dus in elke maat worden opgebouwd.

Uw hele stand kan worden samengesteld uit het Flexiwall systeem en u kunt uw zijwanden of achterwand volledig of gedeeltelijk laten bedrukken. U kunt ook kiezen voor een losstaande presentatiewand op de beurs met uw actuele presentatie erop gedrukt.

Een van de grote voordelen van de Flexiwall presentatiewanden is dat ze 100% recyclebaar zijn.

Bedrukken presentatiewanden

Bij het bedrukken van uw presentatiewanden van Flexiwall is the sky the limit. U kunt kiezen uit elke bestaande RAL kleur voor een full color bedrukking. Maar ook Fotoprint, grafische print, uw huisstijl of uw gewenste presentatie behoren tot de mogelijkheden.

De Flexiwall systemen zijn ook te voorzien van magneet folie of whiteboard folie zodat de wanden multifunctioneel worden.

Voordelen

  • Supersterke honingraat kartonnen panelen
  • Gepatenteerd ‘klik’ systeem voor snelle (de)montage
  • Ultra licht in gewicht
  • Fullcolor te bedrukken
  • Kies uw toplaag naar behoefte: (Magneet) Whiteboard, statische folie, geluidsdempende afwerking
  • Milieuvriendelijk,100% recyclebaar

Service

Als u meer informatie wenst over de Flexiwall presentatiewanden of u bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze experts. Zij informeren u graag en kunnen u altijd een passend aanbod doen.