Over Flexiwall

Productie in eigen huis

Onze producten worden in eigen huis gefabriceerd. Wij produceren op een duurzame manier en zien er op toe dat elk product de gewenste kwaliteit krijgt die u van Flexiwall verwacht. Dankzij de productie in eigen huis kunnen wij uw bestelling al binnen een week maken, personaliseren en desgewenst leveren. Alle onderdelen hebben wij ruim op voorraad.

Inspiratiecenter (showroom)

In onze ruime showroom in het Limburgse Reuver bent u van harte welkom om onze producten te aanschouwen. Ook bieden wij u een kijkje achter de schermen. Onze medewerkers ontwerpen desgewenst een nieuwe plattegrond van de werkruimte waarin de scheidingswanden geplaatst worden. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf, instelling of organisatie? Onze medewerkers ontvangen u graag in onze mooie showroom.

Eigen printafdeling

Wilt u uw product personaliseren met een full colour print of voorzien van een bedrijfslogo? Flexiwall biedt u hiervoor diverse mogelijkheden.Met een printafdeling in eigen huis houden we de lijnen kort en is er meer mogelijk dan u denkt. De bedrukte scheidingswanden kunnen al binnen een week geleverd worden!

Opbouwen op locatie

Al onze scheidingswanden zijn makkelijk te (de)monteren. In het geval van de kartonnen varianten zelfs zonder gereedschap. Toch snappen wij het heel goed als u hier zelf niet aan wil beginnen. Onze medewerkers bouwen de scheidingswanden op locatie op en plaatsen deze volgens plattegrond in uw ruimte.

Transport en levering

Onze producten worden bij u geleverd met ‘dedicated transport’. Dat wil zeggen; voor u op maat gemaakt. Wij leveren in heel Nederland, België en Duitsland. De producten worden vervoerd in de eigen stevige opbergkisten of transportboxen van Flexiwall. Benieuwd naar de mogelijkheden voor transport? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Transportkisten

Onze duurzame scheidingswanden kunnen gerust tegen een stootje. Wilt u de scheidingswanden echter makkelijk opbergen of veilig vervoeren? Dan kunt u een transportkist bestellen voor uw wanden. De transportbox is op maat gemaakt en zorgt ervoor dat uw producten beschermd blijven tijdens vervoer of in de opslag.