KANTOORINRICHTING

DEZE AFSCHERMINGSWANDEN GEVEN UW KANTOOR EEN VERZORGD UITERLIJK.

Scheidingswand voor op kantoor

Bij Flexiwall hebben we modulaire scheidingswanden voor elk kantoor. De kantoor scheidingswanden zijn makkelijk te (de)monteren en zijn uit te breiden tot elk gewenst formaat.

In een grote open ruimte is het niet altijd makkelijk om functionele en prettige werkplekken te creëren. Flexibele wanden voor kantoor scheiden uw werkplekken op een mooie en praktische manier af zonder dat u vast zit aan deze werkplekken. Net als uw bedrijf is ook Flexiwall geheel flexibel en groeien de kantoorwanden met uw bedrijf mee.

Tijdelijk een extra werkplek creëren voor een stagiaire bijvoorbeeld is geen enkel probleem met de kartonnen kantoorwanden van Flexiwall. U doet dit zelfs eenvoudig zelf zonder gereedschap.

Flexibele wanden kantoor

Het Flexiwall systeem bestaat uit panelen van 30 mm dik honingraatkarton, kartonnen kokers en staanders. Deze onderdelen zijn er allemaal in verschillende maten zodat u altijd een passende scheidingswand voor uw kantoor kunt creëren. Het systeem is volledig modulair en kan dus op elk gewenst moment ingekort of verlengd worden door eenvoudig elementen te verwijderen of toe te voegen. De elementen van de kantoor scheidingswanden zijn ultra lichtgewicht en dus door iedereen veilig en schoon te monteren.

Functionele kantoorwanden

Om de scheidingswanden dezelfde uitstraling te geven als de rest van uw bedrijf kunt u ervoor kiezen de wanden in elke gewenste kleur te laten bedrukken of uitwisselbaar drukwerk in uw huisstijl aan te laten brengen. Ook kunt u de wanden een extra functie geven door ze te laten voorzien van magneetfolie of door er een whiteboard van te laten maken.

Een scheidingswand op kantoor zorgt er niet alleen voor dat een werkplek aan het zicht wordt onttrokken maar wanden op kantoor hebben ook nog een andere functie.

De Flexiwall wanden zorgen namelijk ook voor het reduceren van het omgevingsgeluid waardoor iedereen geconcentreerd kan werken.

Voordelen

We hebben alle voordelen voor de toepassing van Flexiwall kartonnen scheidingswanden voor uw kantoor op een rij gezet:

  • Supersterke honingraat kartonnen panelen
  • Gepatenteerd ‘klik’ systeem voor snelle (de)montage
  • Ultra lichtgewicht
  • Fullcolor te bedrukken
  • Kies uw toplaag naar behoefte: (Magneet) Whiteboard, statische folie, geluidsdempende afwerking
  • Milieuvriendelijk,100% recyclebaar

Als u ook van deze voordelen gebruik wilt maken voor uw kantoor of u bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan graag voor u klaar.