KANTOORINRICHTING

DEZE AFSCHERMINGSWANDEN GEVEN UW KANTOOR EEN PROFESSIONELE UITSTRALING.

Scheidingswand voor op kantoor

De Flexiwall-wanden zijn te gebruiken als modulaire scheidingswanden voor elk kantoor. Deze scheidingswanden zijn makkelijk te (de)monteren en uit te breiden tot elke gewenste lengte.

In een grote open ruimte is het niet altijd makkelijk om functionele en prettige werkplekken te creëren. Flexibele wanden voor op kantoor scheiden uw werkplekken op een mooie en praktische manier af zonder dat u vast zit aan deze werkplekken. Door het lichtgewicht materiaal zijn de wanden namelijk weer eenvoudig te verplaatsen. 

Flexibele wanden kantoor

Het Flexiwall systeem bestaat uit panelen van 30 mm dik honingraatkarton, stevige kartonnen kokers en staanders. Deze onderdelen zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat u altijd een passende scheidingswand voor uw kantoor kunt creëren. Het systeem is volledig modulair en kan altijd worden ingekort of verlengd door eenvoudig elementen te verwijderen of toe te voegen. De elementen van de scheidingswanden zijn ultra lichtgewicht en dus door iedereen eenvoudig te monteren.

Functionele kantoorwanden

Om de scheidingswanden aan te passen aan de uitstraling van uw bedrijf, kunt u ervoor kiezen de wanden te laten bedrukken of te laten voorzien van uitwisselbaar drukwerk. Dit kan volledig aan uw huisstijl worden aangepast.

Een scheidingswand op kantoor zorgt er niet alleen voor dat een werkplek aan het zicht wordt onttrokken, maar deze wanden zorgen namelijk ook voor het reduceren van het omgevingsgeluid waardoor iedereen geconcentreerd kan werken.

De voordelen van de Flexiwall wanden op een rij:

  • Supersterke honingraat kartonnen panelen.
  • Gepatenteerd ‘klik’ systeem voor snelle (de)montage.
  • Ultra lichtgewicht.
  • Full-colour te bedrukken.
  • Kies uw toplaag naar behoefte: magneetfolie i.c.m. bedrukte ferrofolie of een mooie glossy folie in elke gewenste kleur.
  • Milieuvriendelijk & 100% recyclebaar.

Wilt u ook profiteren van deze voordelen voor op uw kantoor? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.