DE STAND-ALONE

DE ULTRA LICHTGEWICHT STAND-ALONE WAND HEEFT 1001 MOGELIJKHEDEN

VRIJSTAANDE SCHEIDINGSWAND

De naam van de stand-alone zegt het eigenlijk al: dit is een vrijstaande scheidingswand die los in de ruimte kan worden geplaatst. De lichtgewicht vrijstaande scheidingswand van Flexiwall is zeer snel en eenvoudig te (de)monteren door het gepatenteerde Flexiwall-systeem. U kunt meerdere vrijstaande wanden aan elkaar koppelen en zo uw eigen flexibele wandopstelling bouwen.

Vrijstaande Flexiwall
200cm x 60cm

Vrijstaande Flexiwall
250cm x 60cm

Vrijstaande Flexiwall
200cm x 120cm

Vrijstaande Flexiwall
250cm x 120cm

Vrijstaande Flexiwall
104.5cm x 200cm

Vrijstaande Flexiwall
104.5cm x 250cm

Het Flexiwall systeem

Het flexibele Flexiwall systeem bestaat uit kartonnen kokers, supersterke honingraat kartonnen panelen en koppelblokken en is volledig modulair. Dit houdt in dat de wand op elk gewenst moment in te korten of te verlengen is door simpelweg een of meerdere panelen te verwijderen of aan de opstelling is toe te voegen.

De panelen zijn gemaakt van maar liefst 30 mm dik oersterk honingraatkarton, zijn ultra lichtgewicht en eenvoudig te (de)monteren. U heeft zelfs geen gereedschap nodig om dit systeem te monteren.

Het Flexiwall systeem is niet alleen mooi en betaalbaar, het is ook eenvoudig te hergebruiken, 100% recyclebaar en bovendien vervaardigd van gerecycled materiaal. Dit maakt alle producten van Flexiwall tot een zeer milieuvriendelijke en duurzame keuze.

 

Toepassingen vrijstaande scheidingswand

De stand-alone is uitermate geschikt om te gebruiken als scheidingswand tussen twee ruimtes maar ook als expositiewand of presentatiewand in uw kantoor. De wanden worden ook veelvuldig gebruikt op scholen en als onderdeel van beursstands.

Al onze wanden zijn full-colour te bedrukken en te lakken in elke RAL kleur. Tevens is het mogelijk om Flexiwall af te werken met een verwisselbare statische folie met drukwerk naar keuze.

Als u de panelen laat bedrukken in uw huisstijl kunt u ze keer op keer voor verschillende doeleinden gebruiken. Een Flexiwall stand-alone is ook een uitstekende binnenkomer bij uw receptie.

 

Service

Als u meer informatie wenst over de toepasbaarheid, maatvoering of prijzen van de vrijstaande scheidingswanden van Flexiwall kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts staan voor u klaar met een eerlijk en passend advies.