EXPOSITIE & TENTOONSTELLING

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Expositiewand van FlexiWall

De lichtgewicht Flexiwall wanden zijn uitermate geschikt als expositiewanden. Met de honingraat kartonnen wanden kunt u eenvoudig en volledig naar eigen wens een expositieruimte indelen. Omdat het systeem zo eenvoudig in elkaar te zetten is zonder gebruik van gereedschap is Flexiwall bijzonder geschikt voor tijdelijke tentoonstellingen of kunstexposities. U kunt de panelen moeiteloos en veilig verplaatsten.

De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt looppaden creëren, zichtlijnen benadrukken en een gesloten of juist heel open karakter aan uw expositieruimte geven.

U kunt kiezen voor een enkel losstaand element (de zogenaamde stand-alone), een vrijstaande geschakelde expositiewand, een Flexiwall set waarmee u bijvoorbeeld hoekopstellingen maakt of een van de Flexiwall specials zoals een verrijdbare wand. Het systeem is makkelijk te hergebruiken, is mobiel en makkelijk te (de)monteren.

 Toepassingen expositiewand

De expositiewanden van Flexiwall zijn niet alleen mooi en praktisch, ze zijn ook oersterk. U kunt met gemak objecten (tot 25 kg)aan de expositiewand hangen. Naar wens kunnen de expositiewanden in elke mogelijke kleur worden bedrukt of voorzien worden van uw huisstijl en speciale statische folie. Zo kunt u kiezen voor de wand die bij uw doelstelling past en uw expositie het mooist tot zijn recht komt.

De wanden worden reeds gebruikt in diverse musea en galerieën. Daarnaast staan de wanden ook op scholen, beurzen en grote evenementen. Een paar voorbeelden van instellingen die al kozen voor Flexiwall zijn Saatchi Gallery in Londen, Ars Aemula Naturae Museum in Leiden, de Gemeente Amsterdam, het Provinciehuis in Maastricht en evenementen zoals het tennistoernooi de WindMill Cup en de Floriade in Venlo.

Voordelen expositiewanden Flexiwall

  • Oersterke honingraat kartonnen panelen.
  • Gepatenteerd ‘klik’ systeem voor een razendsnelle (de)montage.
  • Ultra licht in gewicht.
  • Fullcolor te bedrukken in elke RAL kleur.
  • Een toplaag kiezen naar behoefte.
  • Duurzaam & 100% recyclebaar.

Service

Wij leveren graag service op maat. Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van Flexiwall voor uw galerie, museum of evenement kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan graag voor u klaar met een eerlijk advies en een passend aanbod.