PRESENTATIEWANDEN

SIMPEL IN OPZET, PROFESSIONEEL IN UITSTRALING

Expositiewand van FlexiWall

De lichtgewicht Flexiwall wanden zijn uitermate geschikt als expositiewanden. Met de honingraat kartonnen wanden kunt u eenvoudig en volledig naar eigen wens een expositieruimte indelen. Omdat het systeem zo eenvoudig in elkaar te zetten is zonder gebruik van gereedschap is Flexiwall bijzonder geschikt voor tijdelijke tentoonstellingen of kunst exposities. U kunt de panelen moeiteloos en veilig verplaatsten.

De mogelijkheden zijn eindeloos: U kunt looppaden creëren, zichtlijnen benadrukken en een gesloten of juist heel open karakter aan uw expositieruimte geven.

U kunt kiezen voor een enkel losstaand element, de zogenaamde Standalone, een vrijstaande geschakelde expositiewand, een Flexiwall set waar u bijvoorbeeld hoekopstellingen maakt of bijvoorbeeld een Flexiwall Special zoals een verrijdbare wand. Het systeem is makkelijk te hergebruiken, het is mobiel en makkelijk te (de)monteren.

 Toepassingen expositiewand

De expositiewanden van Flexiwall zijn niet alleen mooi en praktisch, ze zijn ook oersterk. U kunt met gemak objecten aan de expositiewand hangen tot 25kg.

Naar wens kunnen de expositiewanden in elke mogelijke kleur worden bedrukt of voorzien worden van uw huisstijl en speciale statische folie.

Zo kunt u kiezen voor de wand die bij uw doelstelling past zodat uw expositie het mooiste tot zijn recht komt.

De wanden worden gebruikt op scholen, beurzen, in musea, galerieën en op grote evenementen. Een paar voorbeelden van instellingen die al kozen voor Flexiwall zijn Saatchi Gallery in Londen, Ars Aemula Naturae Museum in Leiden, de Gemeente Amsterdam, het Provinciehuis in Maastricht en evenementen zoals het tennistoernooi de WindMill Cup en de Floriade in Venlo.

Voordelen expositiewanden Flexiwall

  • Oersterke honingraat kartonnen panelen
  • Gepatenteerd ‘klik’ systeem voor een razendsnelle (de)montage
  • Ultra licht in gewicht
  • Fullcolor te bedrukken in elke RAL kleur
  • Een toplaag kiezen naar behoefte: (Magneet) Whiteboard, statische folie, geluidsdempende afwerking
  • Duurzaam, 100% recyclebaar

Service

Wij leveren graag service op maat. Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van Flexiwall voor uw galerie, museum of evenement kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze experts. Zij staan graag voor u klaar met een eerlijk advies en een passend aanbod.