KANTOORINRICHTING

DEZE AFSCHERMINGSWANDEN GEVEN UW KANTOOR EEN VERZORGD UITERLIJK.

Scheidingswand voor op kantoor

De Flexiwall-wanden zijn te gebruiken als modulaire scheidingswanden voor elk kantoor. Deze scheidingswanden zijn makkelijk te (de)monteren en uit te breiden tot elke gewenste lengte.

In een grote open ruimte is het niet altijd makkelijk om functionele en prettige werkplekken te creëren. Flexibele wanden voor op kantoor scheiden uw werkplekken op een mooie en praktische manier af zonder dat u vast zit aan deze werkplekken. Ze zijn namelijk weer eenvoudig te verplaatsen. U doet dit zelfs eenvoudig zelf zonder gereedschap.

Flexibele wanden kantoor

Het Flexiwall systeem bestaat uit panelen van 30 mm dik honingraatkarton, kartonnen kokers en staanders. Deze onderdelen zijn allemaal verkrijgbaar in diverse maten zodat u altijd een passende scheidingswand voor uw kantoor kunt creëren. Het systeem is volledig modulair en kan dus altijd worden ingekort of verlengd door eenvoudig elementen te verwijderen of toe te voegen. De elementen van de scheidingswanden zijn ultra lichtgewicht en dus door iedereen veilig en schoon te monteren.

Functionele kantoorwanden

Om de scheidingswanden dezelfde uitstraling te geven als de rest van uw bedrijf, kunt u ervoor kiezen de wanden in elke gewenste kleur te laten bedrukken of uitwisselbaar drukwerk in uw huisstijl aan te laten brengen. Ook kunt u de wanden een extra functie geven door ze te voorzien van whiteboardfolie.

Een scheidingswand op kantoor zorgt er niet alleen voor dat een werkplek aan het zicht wordt onttrokken maar deze wanden zorgen namelijk ook voor het reduceren van het omgevingsgeluid waardoor iedereen geconcentreerd kan werken.

Voordelen

We hebben de voordelen voor de toepassing van Flexiwall kartonnen scheidingswanden voor uw kantoor op een rij gezet:

  • Supersterke honingraat kartonnen panelen
  • Gepatenteerd ‘klik’ systeem voor snelle (de)montage
  • Ultra lichtgewicht
  • Full-colour te bedrukken
  • Kies uw toplaag naar behoefte: Whiteboard geschikt voor magneten, statische folie, geluidsdempende afwerking.
  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

Wilt u ook van deze voordelen gebruik maken voor uw kantoor? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan graag voor u klaar.